Lørdag 6. april 2024

SLARVERENNET 30 km

Slarverennsløypa fra Hemsedal via Ål til Gol er ca 30 km, uten tidtaking og går i høyfjelllet. Starten er i Holdeskaret i Hemsedal, og derfra går vi puljevis ettersom bussene kommer. Det er to drikkestasjoner underveis i løypa. Smøreservice ved start og på drikkestasjon 1. På Tjukkekjørr er det fellesstopp med hyggelig stemning med musikk rundt bålpanner og salg av mat og drikke. Vi tar fellesbilde av de som ønsker ca kl 13 her. Videre går Slarverennsløypa innom Gaurhovd hvor det er åpen kiosk og musikk. Mål er på Smylistølan, og her busses alle deltakere til Slarverennet Afterski på Pers Hotell.

STUTTSLARVEN 13 km

Stuttslarven er 13 km og en flott løype i lett terreng. Løypa går fra Nystølen (Torpoåsen) via Tjukkekjørr (fellesstoppen) til mål på Smylistølan. Det er en drikkestasjoner underveis i løypa. På Tjukkekjørr er det fellesstopp med hyggelig stemning med musikk rundt bålpanner og salg av mat og drikke. Vi tar fellesbilde av de som ønsker ca kl 13 her. Videre går Slarverennsløypa innom Gaurhovd hvor det er åpen kiosk og musikk. Mål er på Smylistølan, og her busses alle deltakere til Slarverennet Afterski på Pers Hotell.

Slarverennet 2024
Vi håper å samle ivrige skijenter til Slarverennet 6. april 2024.Salg av billetter åpner kl 10 tirsdag 10. oktober 2023.Slarverennet 2024 koster:
– kr 900,- pr person til og med 30. november 2023
– kr 1000,- pr person fra 1. desember 2023
Prisen inkluderer transport til start fra valgt avgangssted og fra mål til Pers Hotell med buss, t-skjorte, goodiebag, startnummer, sikkerhet i løypa, drikkestasjon med saft og boller, åpne kiosker i løypa. Påmelding er bindende, og refunderes ikke. Les om “Betingelser” lenger ned.

Navn, adresse, mail, mobil, fødselsdato og størrelse på t-skjorte (unisex) må oppgis ved påmelding. Deltager må være 18 år eller eldre på renndagen.
Samtidig må det velges hvilken buss du ønsker å kjøre med til start. Begrenset antall plasser pr tidspunkt. Endring senere er ikke mulig.

Påmelding

Klikk på PÅMELDING på siden her og velg deretter Slarverennet 30 km eller Stuttslarven 13 km.
Så velger du hvilken buss du ønsker fra hvilket sted du går på og tidspunkt. Du mottar til slutt faktura på mail eller betaler med Vipps.

Startkort

Ca 5-7 dager før start sendes startkort ut på mail fra EQ Timing til påmeldte deltakere. Viktig at korrekt mail er lagt inn ved påmelding. Startkortet tas med til henting av startnummer og goodiebag torsdag og fredag i Slarverennnsbutikken.

Kjøp/salg av billett

Slarverennet har bindende påmelding, men som deltaker kan du selge ditt startnummer. Det gjør du ved å gå inn på www.eqtiming.me
Logg deg inn med brukernavn og passord til MIN SIDE. Følg så anvisningen på skjermen. Det påløper et overføringsgebyr, kr 100, som kjøper må betale. Hun får en faktura på det på sin e-post adresse. Veiledning for kjøp/slag ser du her

Du får tilsendt faktura på mail etter påmelding fra EQTiming. Det er en link til fakturaen i mailen. Sjekk i søppelposten om du ikke får mailen. Det gjelder spesielt til hotmail og outlook. Send mail til support@eqtiming.no om du mangler faktura.

Betingelser

Ingen del av påmeldingsavgiften vil bli refundert om den påmeldte av ulike personlige årsaker ikke kan delta, f eks sykdom/jobb/familie.
Ved avlysning på selve renndagen lørdag 6. april 2023 og etter fredag 5. april 2024 kl 16 beholder arrangøren startkontingenten da kostnader allerede er påløpt arrangøren. Dersom Slarverennet blir avlyst/innstilt før dette så tilbakebetales påmeldingsavgiften til den påmeldte.
Sjekk også hvilke betingelser du har i din reiseforsikring eller bruk av kredittkort med reiseforsikring.

Personopplysninger

Ved påmelding samtykker du i at ditt navn vil bli registrert i deltagerlister.  Påmelding innebærer også samtykke til at eventuelle bilder av deg kan legges ut på vår nettside. Bildene vil inngå i vårt fotoarkiv og kan bli gjenstand for gjenbruk av lignende art. Bildene vil også kunne benyttes for, og eller videresolgt til, aviser, tidsskrifter og andre tredjeparter for bruk blant annet i plakater, brosjyrer m.m., herunder til reklameformål. Personopplysninger blir lagret i vår database i samsvar med bestemmelsene i Personopplysningsloven. Slarverennet benytter mail og sms som kommunikasjon med påmeldte deltakere. Vår samarbeidspartner EQ Timing som leverer påmeldingsløsningen vår har disse vilkårene, les her.

Løypekart

Høydeprofil

Busstider Slarverennet 30 km fra Hemsedal til Gol

Med forbehold om endringer av busstider for 2024.
Gol (Pers Hotell) kl 0730, 0800 og 0830

Nesbyen (gml. Shell/Uno-X) kl 0730 via Gol Camping kl 0745
Hemsedal (Shell) kl 0800
Golf Alpin i Hemsedal kl 0740
Storefjell Hotell kl 0800
Oset Høyfjellshotell kl 0745
Geilo (Geilohallen) kl 0700 via Hagafoss ved kirka ca kl 0710, Ål (Circle K) ca kl 0730 og Torpo (Lienkrysset) ca kl 0745.

Beregn god tid da bussen ikke venter.

Busstider Stuttslarven 13 km fra Torpoåsen til Gol

Med forbehold om endringer av busstider for 2024.
Gol (Pers Hotell) kl 0900 og 0930 via Torpo Gjestegård/Lienkrysset ca kl 0915 og kl 0945.
Storefjell Hotel kl 0900
Nesbyen (gml. Shell/Uno-X) kl 0830 og stopp på Gol Camping kl 0845
Oset Hotel kl 0845
Hemsedal (Shell) kl 0900 og Golf Alpin kl 0915
Geilo (Geilohallen) kl 0830 og Ål (Circle K) kl 0900

Beregn god tid på oppmøte da bussen kjører til oppsatte tider.
Endringer på busstider kan skje, og beskjed vil bli gitt.
Fra mål går alle busser tilbake til Slarverennet Afterski ved Pers Hotell, Gol.

Returbusser

Fra afterski ved Pers Hotell går det busser slik til:

  • Hemsedal/Golf Alpin kl 1930
  • Torpo/Ål/Geilo kl 1930
  • Nesbyen/Gol Camping kl 2000
  • Golsfjellet (Storefjell og Oset) kl 2000

Billett kr 100 pr person betales på bussen til sjåfør.
Alle busser kjøres fra Sentrumsveien rett utenfor Pers Hotell. På utsiden av inngjerdet afterski-område.

Kjekt å vite

– Alle deltakere må hente startnummer og goodiebag i Slarverennsbutikken torsdag eller fredag.
– Startkort (bekreftelse) sendes på mail ca en uke før Slarverennet. Den tas med til henting av startnummer.
– Startnummer festes godt synlig for registrtering i start og mål. Kan ikke ligge i sekken.
– Skiklistremerker festes på skiene for lettere å finne dine ski. Samme nummer som startnummeret ditt.
– Afterski inne på Pers Hotell er inkludert for Slarverennet-deltakere. Eget armebånd fås sammen med startnummeret.
– Slarverennsbutikken på Intersport Gol (Sentrumsvegen 94, Gol) med gode priser for Slarverennsjenter og andre handlelystne. Åpent torsdag-søndag.
– Slarverennet-fleecejakke kan kjøpes i Slarverennsbutikken.
– Årets farge er rosa
– Skismøreservice er i Slarverennsbutikken og koster fra kr 200,- (klassiske-, skøyte- og felleski)
– Det er ikke mulig å kjøre privatbil/taxi til start og mål pga sikkerhet og logistikk med alle busser som skal kjøre tur/retur og snu på smale fjellveier.
– Følg Slarverennet på facebook og Instagram for oppdateringer og info. Informasjon til deltagere blir sendt på sms og e-mail i forbindelse med skirennet.

Det er påbudt å gå med sekk som skal inneholde varmt tøy, skismøring, mat og drikke. Ski må være preppet før avreise, og du bør ha gått noen mil på langrenn før Slarverennet. Det er ikke tillatt med hund eller pulk i løypa.

keyboard_arrow_up